dimarts, 8 d’abril del 2014

SANTI CAMBRA EN L´SKY LIMITS PENYAGOLOSA

Diumenge passat 30 de març,  es va celebrar entre les ciutats d'Atzeneta del Maestrat i Vistabella el duatlón de muntanya Sky Límits de Penyagolosa.

Hi havia dos categories. La Sky Limits Penyagolosa i la Ultra Sky Limits Penyagolosa. El Triatleta del Multiesport Marina Alta, Santi Cambra, va competir en la Ultra, les distàncies que va tindre que fer el de Dénia van ser: 18 km de mountainbike amb 1000 metres de desnivell positiu, 16 km de carrera trail amb 900 metres de desnivell positiu i altres 17 km de mountainbike quasi tots de baixada, encara que amb alguna pujada de regal.

La prova va ser realment molt dura arribant a meta quasi exhaust, més encara tenint en conter el fred i la boira que acompanyà als corredors durant gran part de la prova, inclús arribant a ploviscar en algun moment puntual.

Ha sigut la primera edició i les inscripcions van ser discretes, només 125 participants en esta categoria i al voltant de 70 en la prova curta.

Santi Cambra va entrar en meta en la posició 57 amb 4h45'."