dimarts, 8 d’abril del 2014

L´ESCOLA DEL MULTIESPORT EN EL DUATLÓ ESCOLAR D´ORIOLA

La ciutat d´Oriola va acolllir el matí del dissabte 5 d'abril la primera edició del Duatló Escolar de la localitat.

En categoria Infantil Ignacio Calabuig va fer el 6º de la general amb un temps de 24:20 minuts, i a pocs segons de fer podio, cal destacar la seua gran cursa en bici avançant unes posicions, les distàncies van ser en aquesta categoria de 1.6 km de carrera a peu, 6.9 km de ciclisme i per a finalitzar 800 metres de carrera a peu.

En categoria Alevín participaven els triatletes Joan Puigcerver, Joan Perez i Antony Naylor, en aquesta categoria les distàncies eren de 1200 metres de carrera a peu,  4600 meters de ciclisme i finalment 600 meters de carrera a peu. Els nostres van entrar en meta 4º, 12º i 15º . respectivament, Joan Puigcerver en aquesta categoria se va quedar a molt pocs segons del tercer, per altre costat Joan Perez continua amb la seua progressió en carrera a peu i va aconseguir baixar de 4 minuts en el primer tram de carrera a peu.
En xiques en la mateixa categoria Rosa Gil va ser la 9º de la general amb un temps de 20:36 minuts.

Per últim en les categories qeu tancaven la festa del duatló en Oriola, benjamin i multiesport, Damià Puigcerver va ser el 7º de la general amb un temps de 10:26 minuts.