dilluns, 3 de març del 2014

PRESENTACIÓ DEL CLUB MULTIESPORT MARINA ALTA

El dissabte passat  1 de març va tindre lloc la presentació oficial del Club Multiesport Marina Alta, per a la temporada 2014, amb molta il.lusió per part de Jaume Donderis i Vicent Caravaca, que van aconsegui juntar a la gent, fent possible viure un matí festiu com fea temps que no passava, molts haveu referit l´ambient xulo que va haver, el lloc aquesta vegada triat pel Club va ser la terrassa de l'Hotel Los Angeles, cal dir que el dia no va acompanya massa, però això va ser substituït per l´hospitalitat de la directora de l´Hotel Los Angeles i l´entorn de l´Hotel.

Pel matí es més valents van fer una xicoteta ruta de germanor els més grans i els menuts una rodaeta per les marines amb la bici i una vegada en l´Hotel ens van servir amb uns excel·lents canapés, bocates i beguda. 

Enguany el Club estrena nova equipació, gràcies als esponsors que han col·laborat, Hotel Los Angeles, Perruqueria Sgabo, Grup Movilphone, Natural nutrició, Gelateria Verdú i Regidoria de Turisme de Dénia. 

També cal destacar el gran creixement que ha experimentat el club en aquest últim any, arribant als 40 membres adults, més els 30 xiquets que componen l'Escola Municipal de Triatló. 
Els objectius del Club per aquesta temporada i degut al caràcter multidisciplinar d'este, són molt diversos, el primer de tots passa-ho bé, però destaca la participació en el Circuit de la volta a Peu de la Marina Alta, la marxa cicloturista QH, Travessies a nado, diversos membres tenen previst participar en Triatlons de Llarga Distància, inclús algun Ironman...

No podem deixar abanda com a objectiu l´oganització de la desena edició del triatló de Dénia, i van 10. Que fort com passa el temps amics, de fet he preguntat als companys quants anys té el Club i no podem recordar l´any de creació, jaume a hores d´ara deu esta mirant l´acta de creació del Club per a aveiguar-ho. 


Res mes companys a continuar entrenant i gaudint de l´esport com sempre hem fet, un abraç i gràcies a tots.