dimarts, 2 de juliol del 2013

ANDREA FERNANDEZ SUBCAMPIONA D´ESPANYA DE TRIATLÓ DE RELLEUS

Andrea Fernadez Triatleta del Club Multiesport Marina Alta culmina una gran setmana de competicions proclamant-se Subcampiona d'Espanya de Triatló de relleus amb l´equip de la Comunitat Valenciana. 
Han sigut tres les competicions en què Andrea ha participat la passada setmana, la primera d'elles el dijous en el Campionat d'Espanya d'Acuatló escolar que se va celebrar en la Platja de l'Albir de l'Alfàs del Pi on va obtindre la dotzena posició final, Andrea que entrà amb el grup de cap en quarta posició en la primera carrera a peu, va pedre moltes posicions en la primera transició  per problemes amb la seua cabellera al col·locar-se el gorro. 
El divendres en el mateix escenari es disputà el Campionat d'Espanya de Triatló de Relleus en què Andrea participava amb l'equip de la Comunitat Valenciana. L'equip estava compost per tres relevistas quecompleten cada una d'elles els tres segments, natació de 500mts , bicicleta de 4 kmts i carrera a peu de 1,5 kmts donant el testimoni a la següent. Andrea va eixir en el segon relleu en la posició sèptima a causa d'una aparatosa caiguda amb bici de la seua companya, va realitzar una portentosa remuntada, entregant el relleu en quarta posició a escassos segons de l'Asturiana que anava la tercera . La última triatleta Valenciana en eixir va remuntar avançant a l'Asturiana i Andaluza fins aconseguir el subcampionat d'Espanya per darrere de Galícia que es mostrà intractable en les dos jornades obtenint la primera posició en totes les proves i categories. 

Por últim, el dissabtees va disputar el Triatló de Betera puntuable per al Campionat Autonòmic Cadet, Andrea que va eixir al capdavant de la natació i es va mantindre al capdavant amb bici, en el segment de carrera a peu no va poder aguantar el fort el ritme mantingut per la primera triatleta, entrant en la segona posició final a molt pocs segons de la guanyadora. 

Aquesta setmana Andrea acudix a la concentració  que organitza la federació d´ Espanya de Triatló en el Centre d'Alt rendiment de Madrid on compartirà espai junt amb els grans esportistes de l´elit  d´espanya en la Residència Blume que dirigix el Consell Superior d'Esports.